Simplicity in Action


Rumah Baru Allessa
April 23, 2007, 1:41 am
Filed under: Uncategorized

akhirnya allessa pindah rumah baru di balikpapan….

but you know balikpapan…./?? air pam sering mati… listrik juga ikutan…. gas langka….

heheheh ambil hikmahnya ajaa deh…

alhamdulillah allessa seneng di rumah baru… 🙂



ngadutrafik 2007
April 20, 2007, 3:26 am
Filed under: ngadutrafik 2007

this is just a test for ngadutrafik on year 2007, so what is ngadutrafik 2007, man.. it just a contest for SEO. i’m no trafik master though, i’m just newbie :D. in the year 2007 there are many seo contest. you can search in internet. but the new contest just open to indonesian is this

NgaduTrafik 2007

contest. ngadutrafik contest held by adsense-id.com.

indonesia have many SEO master but you can count me out hehehhe, i’m not one of them. but i wanna…hehe you can take a look a glimpse of it in this contest. this contest goal is to place your web in three major search engine which are Google, Yahoo and MSN. in you type in keyword ngadutrafik ehh ngadutrafik 2007 in those search engine you can see the result..

these are the temporary result :
just click below links

ngadutrafik 2007



[Belgium] Postgraduate Scholarships for Students from Developing Countries at Ghent University
January 16, 2007, 9:47 am
Filed under: Belgium, Postgraduate

This programme of UGent provides postgraduate scholarships to candidates from developing countries who wish to obtain a master’s degree at Ghent University. The grants are available for all master programmes at Ghent University. They are awarded for the duration of the studies with a maximum of 2 years. In case of a two-year-programme the scholarship will only be paid for the full term if the student successfully completes the first year of the programme.

The scholarship consists of an allowance of € 850 per month plus the yearly tuition fee.

Read More…………. 



WordPress.com CSS Theme
December 22, 2006, 8:57 am
Filed under: Wordpress.com

Lagi iseng iseng blogwalking mata tertuju pada mengkostumasi theme di wordpress.com tapi lewat CSS

bisa di baca di sini http://lorelle.wordpress.com/2006/08/06/wordpresscom-custom-css-all-the-styles-for-the-sandbox-theme/

sayang sih kalo mo bisa dirubah2 theme di wordpress.com harus bayar dulu. di sini cuma bisa rubah header image aja…

well… There’s no such thing as a free lunch.



Hello World! Reloaded..
February 3, 2006, 4:39 am
Filed under: Uncategorized

“Hello World” pasti hampir semua pernah melihat kata2 ini, tapi apasih sebenarnya Hello World itu, menurut hikayatnya (heheehhe kaya cerita2 jadul yaaa) program hello world itu dimulai oleh pak Brian Kernighan dan Dennis Ritchie dalam bukunya  The C Programming Language  yang terbit pada tahn 1978.

program yang sederhana ini untuk mengetes apakah compiler telah bekerja dengan baik. nah emenjak itulah Hello World digunakan bila ada yg baru2. misalnya kalo kita bikin account di wordpress ini, agar kita tau bahwa udah sempurna dan bisa digunakan maka ada postingan pembukaan diblog ini… gitu deh kira2..

nah.. di bahasa pemrograman yang lain dan environtment yg lai juga ada hello world juga.. untuk lebih jelasnya bisa dilihat di link di bawah ini yaa..

Hello World! Page 

Hello World! Wikipedia 

udah ah.. ntar nulis lagi… hehehe



Hello world!
January 20, 2006, 2:20 am
Filed under: Uncategorized

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!